تصاویر و مطالبی از خراطها ، ساسی مانکن و تهی و تصاویر و مطالب مستهجن و گاهی کذب از سینمایی ها و ..

نوشته شده توسط:مدیریت سایت | ۰ دیدگاه

تصاویر و مطالبی از خراطها ، ساسی مانکن و تهی و  تصاویر و مطالب مستهجن و گاهی  کذب از سینمایی ها و ...

 

امروز  تصادفاً به مطالب جالبی در بعضی سایت ها بر خوردم ، برای من یکی قابل درک و فهم نیست که چرا سایت هایی که مطالبی راست یا دروغ در باره ی بعضی اشخاص درج میکنند جزء پر مخاطب ترین سایت ها هستند  .

دغدغه ی جوانان امروزی چیه ؟ من مخالف تفریح و سرگرمی نیستم ، مخالف اینکه جوانی طرفدار هنر شخص خاصی باشه هم نیستم.

اما چرا ؟

وقتی هنرمندانی هستند که هنر ارزشی خلق و ارائه میدن ، چرا باید متوسل به یک چنین آثاری شد ؟ هرکس برای خودش شخصیتی داره که قابل احترامه و من قصد بی احترامی به شخص یا اشخاص خاصی رو ندارم. شاید خودم هم بارها خواسته یا ناخواسته مخاطب شون قرار گرفته باشم ، اما نه اینقدر که همه ی فکر و ذهنم اونها باشند، ما در پی رسالتی به این دنیا اومدیم ، نیومدیم که بگیم و بخندیم و پا روی ارزش ها بذاریم و بی دلیل و بیهوده لحظه لحظه های عمر گرانمایه ی خودمو نو هدر بدیم ، هر کدوم از ما کمتر از یک هزار م ثانیه با مرگ فاصله داریم ، به این فکر کردیم که چی توشه همراه داریم ؟ یاد مرگ چیزی نیست که بشه به سادگی از کنارش گذشت . بالاخره دیر یا زود نوبت ما هم می رسه ، سالها پیش توی یه نقطه ی خاص از زمان جوانانی بودند مثل همه ی ما ، اونها تفریح ، آزادی و شادی می خواستند و همه ی اینها رو در این می دیدند که انسان زمانی آزاده که خدا کنارش باشه (کاملاً محسوس) ، اعتقاداتش به ظهور رسیده باشه ، وقتی شاده که دنیا براش فقط پلی باشه که اونو به حقیقت می رسونه ، رضایتش زمانی محیاست که رضای خدا رو بدست آورده باشه ، و جنگیدند برای رضای خدا و شادی دلشون و آزادی.

و با فدا کردن جونشون آنچه رو برای خودشون می خواستند به ما هدیه دادند .

چرا در کنار تفریحاتمون یه لحظه به این فکر نکنیم که مبادا این هدیه ی گرانبها رو خدای نکرده از دست بدیم ؟؟؟

خانمی که خودشو شبیه فلان چهره آرایش می کنه و عین آیینه هر کاری اون انجام می ده اینم انجام می ده ، حواسش باشه ، الگوی واقعی و حقیقی خانم ها ، خانم فاطمه ی زهرا (س) ست.

اون خانومی که این اصل یادش میره  و متأسفانه عنوانشون مسلمان هم هست ، باید اینو خوب بدونه که شاید از نظر خودش کاری نکرده باشه اما کلی حق الناس و حق الله به گردن خودش آورده ، خدا به ما رحم کنه اون زمانی که باید این حقوق رو به صاحبانشون  برگردونیم .

فکر کنید !

وقتی با اون سر و وضع از خونه بیرون می آییم چند تا جوونی که فرصت ازدواج ندارند با دیدن ظاهر ما دلشون می لرزه ، چشمشون بیمار میشه و با شنیدن صدای ما که گاهی به عمد نازک و درشتش میکنیم و حرکات و رفتار ما و ... !؟؟

نه اون می فهمه چی به سرش میاد و نه ما می فهمیم چه کردیم ، اما اینا حق الناسه و چون در توان اون نیست که حقش رو پس بگیره ، خدا وکیلش میشه، و این میشه حق الله و میدونید که ادای حق خدا به این سادگی ها نیست ؛ مراقب حقوقی که به گردن ماست باشیم.

یا آقایون نمی دونند که بهترین الگوشون آقا امیر المؤمنین علی (ع) هستند ؟

اون آقایی که با الگو پذیری از فلان چهره ی آقا خودشو به هر ظاهری در میاره و به قول خودشون قند توی دل خانوم ها آب می کنند ، می دونند که دارند حساس ترین غریزه ی بشری رو در خودشون قلقلک میدن ؟

می دونند دارند خانوم هایی رو که قراره نسل بعد رو تربیت کنند بیمار دل ، بیمار روح و بیمار چشم و گوش می کنند ؟

پس غیرت شما کجا رفته ؟ مرخصی که نفرستادید ؟ البته این بهترین  و خوشبینانه ترین تصوره امیدوارم اخراجش نکرده باشید !!!

دوست دارید معشوقه ی شما ، تنها به خاطر ظاهر ، اونم درست زمانی که در کنار شماست ، دلش به سمت دیگه ای بچرخه و بلرزه ؟؟؟

حواستون باشه قانون سوم نیوتن همه جا هست و جواب میده ، وقتی شما به همسر دیگری رحم نکنید اون هم به همسر شما رحم نمیکنه . فکر نکنید اگه شکست عشقی و عاطفی گریبان شما رو می گیره ، مقصر طرف شماست، خدا رو هم متهم نکنید، مقصر خود شمایید ، پس مراقب زندگی دیگران باشید تا دیگران هم مراقب زندگی شما باشند ...

دیگه بیشتر از این صحبت کردن میشه زیاده گویی . آنچه باید گفته میشد گفتم ، الگو ها مونو درست انتخاب کنیم ، سرگرمی درستی واسه ی خودمون جور کنیم ، ارزش هایی رو که دنیا و آخرتمون رو زیباتر می کنند بدست بیاریم و همه ی اونایی که با هم مرور کردیم.

یه سؤال پیش اومد : این به اقتصاد چه ربطی داره ؟

اشتباه نکنید ، کاملاً ربط داره ، این افراط و تفریطه و عدم میانه روی محضه و با اقتصاد از نوع اسلامیش مغایره . نفس آدمی اقبال و ادبار داره ، گاهی آنچنان به سمت خدا میره که با تحمیل رنج فراوان و عبادات افراطی از اقبال به ادبار تغییر جهت میده (پیامبر «ص» و سایر ائمه«ص» در باره ی افراط در عبادت هشدار بسیار داده اند) و گاهی آنچنان از خدا دور میشه که به قهقرای ادبار می رسه و شاید دیگه راه برگشتی وجود نداشته باشه.

مراقب باشید که اقتصاد رو در تمامی بخش های زندگی رعایت کنید ؛ ثروت فقط اسکناس و خونه و ماشین و ... نیست ؛ وجودی که روز محشر بر انگیخته میشه اصل ثروت ماست ، اقتصادی که اسلام از اون میگه همه ی جوانب رو در نظر داره.

 

 

« یا حق»

    هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...